Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Niantic υπόσχεται αλλαγές στα Mega Evolutions του Pokémon Go

*
Ύστερα από ένα όχι και τόσο επιτυχημένο launch για τα Mega Evolutions στο Pokémon Go, η ομάδα της Niantic υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να κάνει αλλαγές στο εν λόγω χαρακτηριστικό ώστε να ικανοποιήσει τους fans του παιχνιδιού.

Για να εκμεταλλευτεί κανείς το feature του Mega Evolution χρειάζεται Mega Energy, το οποίο συλλέγει από τα καινούργια Pokémon raids. Αυτήν τη στιγμή οι παίκτες του παιχνιδιού διαμαρτύρονται επειδή το Mega Energy δεν παρέχεται αρκετά συχνά, αναγκάζοντάς τους να συμμετέχουν σε πολλά raids για να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν ένα Mega Evolution. Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, κριτική έχει ασκηθεί και στα έπαθλα κάθε raid, αλλά και στην απαίτηση του παιχνιδιού να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες σε ένα raid ώστε να κερδίσουν περισσότερο Mega Energy.


Τη στιγμή που ο παίκτης ενεργοποιήσει ένα Mega Evolution, αυτό θα είναι διαθέσιμο για 4 ώρες ή μέχρι να κάνει Mega Evolve ένα άλλο Pokémon. Οι fans κάνουν παράπονα για τη μικρή αυτή διάρκεια, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχουν τι να κάνουν τα Mega Pokémon τους πέρα από το να τα έχουν στη συλλογή τους, κάνοντας έτσι το grind για να ξεκλειδωθεί το feature να φαίνεται ανούσιο.
Από τη μεριά της η Niantic δήλωσε πως ακούει με προσοχή τα σχόλια των παικτών και βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της μελέτης των αλλαγών που πρέπει να γίνουν. Το σίγουρο βέβαια είναι πως αυτό δεν θα συμβεί άμεσα, αφού η εταιρεία δηλώνει πως τα πλάνα των αλλαγών βρίσκονται σε πολύ αρχικά στάδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*